Tää viikko on kyllä ollu aika "työntäyteinen". Tuntuu että joka päivä on ollut jotain. On ollut vaatekutsuja ym. Ja eilisen päivän olin töissä Salohallissa lapsiparkissa. Ja illalla oli kyllä ihan naatti. Sosiaalinen ähky oli aika kova. Tänään oltiin ristiäisissä kummien ominaisuudessa. Eli viikonloppukin on mennyt niin ettei ole paljon ehtinyt harrastaa lempipuuhiaan. Tänään yritin vähän haravoida ja hain perunansiemenet itämään kellarista. Ja tossa viikollakin yritin noita pihatöitä tehdä ja siksipä jätin kädentaitaja-kokoontumisenkin väliin. Haravointi painaa päälle kun ruoho kasvaa jo niin julmettua vauhtia.

Eilen laiteltiin isännän kanssa linnunpönttöjä lisää meidän puolen hehtaarin metsään. Saavat tiaiset lisää koteja. Niitä pyörii tässä meidän nurkissa aika paljon. Nyt on muutenkin kova sirkutus menossa, kun kaikki linnut ovat soidinpuuhissa.

Kyllä tää kevät on mahtavaa aikaa. Lämpiäisi ilmat vaan vielä vähän että alkaisi vihertää.

Neulerintamalla on ollut aika hiljaista, neuletakki edistyy hitaasti mutta varmasti. Sukat ei. Ompelutyöt odottaa edelleen tuossa työpöydällä että saisi kaulukset ja vyötäröt laitettua. Ja se siskon mekko!!! Aargh!! Ihan kuin olis liikaa puuhaa. Ikkunat tarttis pestä ja verhot vaihtaa. Talvivaatteet olen sentään jo saanut pestyä.

No täytyy yrittää edetä homma kerrallaan. Kai ne siitä joskus tulee tehtyä.