Nyt tuntuu ett kaikki käsityöt vähän tökkii... Neuleen kanssa on ollu vastaanhakkaamista, ku joku ei osaa (lue:malta) lukea ohjetta oikein niin sittenhän sitä joutuu purkamaan, ihan vaan muutamaan kertaan. Mutta nyt on siitä jo päästy vähän taas eteenpäin. Kaippa se joskus valmistuu.

Ompelutyöt on kaikki viimeistelyä vaille, edelleen. Ollut jo monta viikkoa. En tiedä mikä kynnyskysymys mulle on tullu noista kauluskaitaleista ja vyötärönauhoista. No ehkäpä nekin saan joskus laitettua. Vaikkapa jo tänään.

Ja onhan mulla yhdet sukatkin taas työn alla, palkintolangasta. Sekin projekti alkoi vähän heikosti. Isäntä ei suostunut auttamaan vyyhdin kerimisessä, ja tulos oli arvattavissa.... suuri solmu ja sekamelska, kun en omista vyyhdinpuuta. Tarttis varmaan hakea meikäläisten luota, ihan vaan vastasuuden varalle. Ettei enää toista kertaa tartte kiukuspäissään yksin keriä. No ehkäpä saan kuvia sukista joskus, kunhan nyt saan ne edes valmiiksi.

Eilinen päivä meni siskon ja kummipojan kanssa. Pihalla oloa ja autoleikkejä =). Iltapäivällä oltiin siskon kanssa tädin luona meikki ym. kutsuilla. Ja kyllä vaan meni rahaa. Isännälle ei uskaltanu sanoa, tuo kun oli pahalla päällä muutenkin.

Tämä päivä on tässä mennyt siivoillessa. Isäntä kyllä houkutteli tuonne ulkorakennukseen lautoja siirtelemään, mutt miten ei nyt oikein jaksais innostaa. Niin yök ilmakin.....

Taitaa olla mulla nyt joku valituspäivä...... =)