Se vihreä neuletakki siis. Hiha tuli eilen aamulla vihdoin ja viimein valmiiksi. Tuntui, että tässä tehdään uutta Iisakin kirkkoa. Nyt kun joku vielä kasaisi palaset. Ja nappikaupassa pitäisi vielä käydä. Ja se kummitytön keltainen toppikin edistyy.

Talorintamalla on myös tapahtunut edistystä. Enää yksi seinä täysin koskematta. Ja yksi täysin valmis. Jee!!! Taitaa sekin urakka joskus valmistua. Alkaa jo vähän hermoakiristää. Joka ilta tietää, että töitä löytyy. Joko maalaamista tai sitten pohjustamista, taikka pihan siivoamista. Pihahommat ja käsityöt on vähän toissijaisia tällä hetkellä. Mutta kyllä niitäkin tehdään, eilen illalla perkasin yhden kukkapenkin ja edellisiltana mansikkamaan.

Kesäkukatkin on vihdoin saatu pihalle ruukkuihin. Ja kesävaatteet tuotu vintiltä alas ja talvivaatteet viety säilöön. Taisi olla jo aikakin. =)

Eilen laitettiin loput perunat maahan. Nyt on kasvimaakin lopullisesti kunnossa.

Maton pesukin jo vähän askarruttaa mieltä. Jos muutaman pesisi ennen kesälomaa, joka alkaa kahden viikon päästä. Silloin auton nokka suunnataan kohti pohjoista ja mennään nauttimaan keskiyön auringosta ja mahtavasta luonnosta. Ja saamaan uutta innostusta. Se on ollut joka kerta reissujen saalis. Uutta käsityöintoa tulee aina Lapissa.

Täytyisi yrittää taas saada jotain kuvia tänne......