Ja terveisiä kaikille Kuusamosta. Palattiin reissusta juhannusaattoiltana, tänne vesisateeseen. Kuusamossa paistoi aamulla aurinko kun lähdettiin ajamaan alas päin. Reissu meni hyvin, säät suosi ja hyttysiäkään ei vielä ollut kuin vähän. Lämpötilat oli kohillaan patikointia ajatellen, ja sitä harrastettiinkin yhtä päivää lukuunottamatta eikä tietenkään ajopäivinä patikoitu.

Mökki oli kivalla paikalla, mäntykankaalla, Juumajärven rannalla. Ulkohuussi ja mökki todella pieni. Ahdisti kun aina kompuroi johonkin tavaraan. Vaatteet oli koko viikon kassissa, sieltä niitä sitten pengottiin. Mutta oli se silti ihan rentouttavaa, oltiin ja köllöteltiin. Saunottiin, uimaan ei tarennu, vesi hyytävää. Ajeltiin kattelemassa kivoja paikkoja. Ja mä pääsin sinne Pentikille ja Potnovaan (toinen keramiikkapaja Posiolla). Poroja näkyi joka päivä. Ja kuukkeleita.

Tässä vähän kuvamateriaalia:

1671075.jpg

Mökki jossa majailtiin. Ja Isäntä. Palailtiin juuri souturetkeltä, jotka ei oikein oo koskaan mulle mieleisiä.

1671077.jpg

Juumajärvi.

1671065.jpg

Minä ja Rytiköngäs yhden patikkareissun varrella.

1671072.jpg

Minä ja vähän suurempi köngäs. Kiutaköngäs. Aika mahtava pauhu oli. Kääk kaameet makkarat näkyy!!

1671069.jpg

Tässä vielä Kiutakönkään kuohuja.

Näitten kuohujen lisäksi käytiin katsomassa yhtä kanjonia, sekä Myllykoskea ja kuuluisaa Jyrävää.

Kotiin kun tultiin oli jalat aika kipeänä, kun torstaina kiipeiltiin Jyrävällä vähän rappusia ja mäkiä.

No paluu tähän päivään. Tänään olen ollut Salossa shoppailemassa koko hela dagen. Lauantaina on serkun häät ja niihin tarvittiin vaattetta. Löysin mekon 12eurolla, mutta siihen se rahansäästö sitten jäikin. Piti ostaa body makkaroita tasoittamaan, ja se sitten maksoikin 79 euroa + sukkakhousut 15e. Ettei ihan halvaks tullutkaan.

Käsitöistä vielä. Rintamalla vähän hiljaista...... Toppi lähes valmis, enää 6 cm kutomista + nyörit. Muuta ei sitten olekaan saatu aikaan. Kummitytön leikekirjaa pitäisi tehdä, kun aattelin antaa sen rippilahjaksi Rippijuhlat on 2.8. Ehkäpä se siitä.

Nyt puikkoihin kiinni.