Täällä on nautittu kesästä, mm poimimalla marjoja. Ja jotain on valmistunutkin.... kummitytölle sellainen hyshys-juttu. Siitä tarkemmin kun hän sen lauantaina saa. Ja ruskeat pitsisukat on jo hyvällä mallilla. Pieni pätkä vielä ja sitten on valmista.

Taloremontti on jo hyvällä mallilla. Takaseinäkin jo laudoitettu ja puolet seinästä maalattukin toiseen kertaan. Ikkunalistat odottavat paikoilleen laittoa. Sitten vielä verrannan sivuseinät ja vähän listoja. Ja uudet portaat niin valmista on. Aikaa kyllä menee vielä jonkin verran, kaikkeen tohon pikku näpräämiseen. Mä odotan jo sitä hetkeä kun kaikki on valmista.

Tässä eletään jännittäviä hetkiä, huomenna vaihdan työpaikkaa. Kiertävän elämä loppuu, ja siirryn vuoropäiväkotiin ihan pienten opeksi. Odotan ihan innolla, vaikka jännittääkin vähän miten mun hartíat kestää kun  pitää nostella paljon, kun kaikilla on vielä vaipat ym.

Tässä kaikki tällä kertaa. Kuvia ehkä seuraavalla kerralla. Ne on siellä kamerassa, ja kamera kotona. Kirjoitan tätä töissä, kun täällä on hiljaista. Lapset torilla jätskillä muiden aikuisten kanssa, kaikki 5 lasta siis.