Lukeekohan tätä blogia enää edes kukaan????? Eipä oo juuri saanu tämä tyttö päivityksiä aikaan. Ja sit tämä nettikin vielä on maailman hitain.......

No joo. Hengissä ollaan ja kaikenlaista on tehty. Sukkia on pukannu ulos jos jonkinlaisia, liivihame kummitytölle joulupakettiin, slipoveri kummipojalle. Molemmissa uusi Novitan Four season- lanka. Ja vähän nallea ja woolia. Tuli tosi hienot. Kuvia ei ole kukaan muistanut vielä ottaa.

Nyt on viimeiset viikot painettu myyjäistavaroiden kimpussa. Olen menossa isännän kanssa myymään Wiurilan joulumyyjäisiin 23.11. Viime hetkellä sain paikan varattua. Tarjolla mm. enkeleitä, liitutauluja, tonttuja, leikkuulautoja, jätkänkynttilöitä. Ja mitä nyt ehditään vielä saada aikaiseksi. Viime vuonna kauppa kävi ainakin hyvin, ja sitä toivomme tietysti nytkin.

Lisäksi tässä on toinenkin myyjäisprojekti työnalla, mutta siitä tarkemmin kun asiat selviää...

Maalaushommia on tehty, siskon pöytä ja penkit tuli vihdoin valmiiksi. Ja eilen olinkin koko päivän heillä muuttopuuhissa. Kaikkea ei vielä saatu, mutta tänään siellä on äiti apuna. Mulla on siis lomaviikko parhaillaan, ja askarrella pitäisi. Mutta yöllä alkoi päänsärky.

Kai se olisi nyt pakko mennä hommiin.

Tässä teille vielä tunnelmakuva viime perjantailta. Oltiin työporukan kanssa Teijon retkeilyalueella viettämässä TYKY-päivää. Ja pitihän se nuotio sytyttää. Kiitos rakkaalle tiimille(siis vekara-aikuisille) tosi kivasta päivästä. Nauruhan tunnetusti pidentää ikää!!!

2056526.jpg