Heippa ihan kauheen pitkästä aikaa!!!!

Mihin tää aika oikein on huvennut????? No oma jaksaminen on ollut vähän kortilla, sain niskani hyvin kipeäksi joulun aikoihin, ja siitä seurasi huimausta ja kaikkea muuta, joten kaikki voimat mennyt siihen että saanut pidettyä päänsä kasassa ja käytyä töissä.

Valmistunut on vuoden vaihteessa iso pino vauvamyssyjä. Neljä kaveria sai melkein yhtä aikaa vauva, ja yhdelle tuli kaksoset, joten viisi myssyä sitten tekaisin. Kaikissa lankana Novitan Wool.

 

 

Lisäksi sain alkuvuodesta valmiiksi vihdoin ja viimein myös nämä sukat Stepistä. Ei tullut tästä mun lempilankaa, mielummin neulon sukat edelleen seiskaveikasta taikka nallesta.

 

 

Valmista on tullut muutakin, mutta kun kukaan ei muista ottaa kuvia. Kummipojalle tein pukin konttiin Traktoripaidan, ohje viime kevään Novitassa. Kummitytölle tein lapaset.

Tämän vuoden puolella sain valmiiksi itselleni ssyksyllä aloittaman palmikkotunikan luumunpunaisesta seiskaveikasta. Se on aivan ihana,

Kummityttö sai 2-v lahjaksi neuletakin Nalle marjaretkestä, siitä punasävyisestä sekä kolme erilaista mekkoa, ihan ommellen.

Lisäksi kummipojan pikkuveljelle olen tehnyt yhdet lapaset. Ja tuhosin yhden huopaskerän, joka mulla tuolla laatikossa lojui, ja tein siitä patakintaan ja virkkasin vielä pari kukkaa koristeeksi. Joku kun vielä viimeistelisi sen.

Uusimman Novitan innoittamana neuloin yhden sydän tiskirätin, josta vielä puuttuu reuna pitsit.

Tässä kaikki kässärintamalla.