Eilen meikäläiseen iski kevätsiivous vimma. Keittiö ja makuuhuone saivat puhtaat ikkunat ja verhotkin sain lopulta illalla paikalleen. Lattiat imuroin ja pesin ja yllätys yllätys pyyhin pölytkin. Matot ja petivaattet tuuletin, koko päivän pihalla. Olohuone ja työhuone vaativat vielä kevät kaunistuksen. Mutta ehkäpä vaikka ylihuomenna.

Kävin eilen ekaa kertaa puutarhalla ostamassa pari rinneangervoa. Viime vuonna ostetuista kuoli kolme ja oli ruma aukko. No ostin sitten vielä pari sinistä pikkutalviota. Sellaisen ostin pari vuotta sitten ja viime keväänä se oli kuollut. Jospa näitten kanssa olisi parempi onni. Täytyy muistaa vaan kastella ahkerasti.

Isäntä on repinyt talon eteläseinästä vanhat laudat pois ja laittanut tuulensuojalevyt paikalleen. Piha on siellä puolen todella rujon näköinen. Ei vaan malttaisi odottaa että uudet laudat on seinässä ja uusi maali pinnassa. Nyt talo on yök ruskean värinen ja uusi maali tulee olemaan kauniin vihreä.

Tänään laitettiin pari vakoa Timo-perunaa maahan ja harso päälle. Saa nähdä saadaanko jo juhannuksena uusia perunoita.

Käsityörintamalla: Neuletakki editsyy. Takakappaleen kainalokavennukset on kohta valmiit. Nyt se edistyy jo vauhdilla, kun silmukka määrät on paljon pienempiä. Ja ompelutyötkin etenee. Sain itseäni tänään niskasta kiinni ja rupesin asentamaan niitä pääntiekaitaleita. Hyvä minä!!!

Millonkohan saisin niitä kuvia laitettua , ensin täytyy niitä kyllä ottaa!!!????