Tääällä ollaan taas.... Joulu tuli, oli ja tänään se lähtee, jahka jaksan ruveta koristeita keräämään pois. Olen ollut jonkun asteisessa flunssassa tapaninpäivästä saakka, ja eilen taas paheni. No ehkäpä tämä tästä...

Mitäs täällä sitten on touhuiltu? Yhdet lapaset on jo valmiit ja toiset peukaloita vaille. Olen ajatellut tämän vuoden tehdä lapasia, kun viime vuosi meni sukkien kanssa. Kai nämäkin menee ensi joulun paketteihin. Olen aina niin ajoissa näitten joululahjojen kanssa. Ja sormikkaita ajattelin kokeilla tehdä, ikinä en ole tehnyt, ja olen aina ajatellut että ovat vaikeat tehdä, mutta eilen löysin tosi helpon oloisen ohjeen. Ja tänä vuonna olenn ajatellut myös neuloa kaulureita. Ja varmaan tässä keväällä jotain vauvaneuletta, kun sisko saa vauvan maaliskuussa.

Muuten täällä on joulunaika mennyt oleillessa, pääasiassa neljän seinän sisällä. Ulkoilu jäänyt flunssan takia haaveeksi.

Jouluaatto oltiin isännän siskon perheen kanssa ja sieltä tää flunssakin mukaan lähti. Uusi vuosi vaihtui minun siskon luona, kummipojan kanssa touhutessa. Pikku reppana pelkäsi raketteja ihan hirmuisesti. Itki ja puristi silmät tiukasti kiinni.

Töitä on painettu jo viikko, ja aika moista vilskettä on ollut.

Joulupukki toi kirjoja, lahjakortteja, suklaata ja rahaa. Ja korvakorut ja kellon. Scrapbook papereita sain, ja ne olivat ainoat käsitöihin liittyvät lahjat.

Kuvia en taaskaan saa, koska meillä on uusi läppäri, eikä kameran ohjelmaa ole vielä asennettu. Joten kuvat ovat kamerassa, ties kuinka kauan. Tää läppärikin on vähän niinkuin joululahja, koska käytimme joululahjarahat tähän.

No toivottavasti tästä sekavasta ja poukkoilevasta kirjoituksesta saa jotin tolkkua. Kuvia sitten joskus hamassa tulevaisuudessa. Nyt peukaloiden tekoon. ja riisumaan joulua tietenkin. Valojen pois otttaminen on musta kaikista tylsintä........tulee niin pimeää taas......

MORO!