Terve taas! Taas on viikonloppu mennyt ihan hurahtaen. Lauantaina oltiin tosiaan siellä kummitytön rippijuhlissa. Aika rankka päivä oli. Ensin aamulla klo 10 Lohjalla kirkko. Klo 12-13 leirin päätös ja kummit siunasi rippilapsen Vivamossa. Sitten vietin hetken kummitädin luona Suomusjärvellä. Sitten isäntä kyytiin Salosta ja kohti Someroa ja rippijuhlia. Kotona oltiin kahdeksalta illalla. Liikkeelle lähdin jo kahdeksalta aamulla. Et kellon ympäri meni että hujahti. Vanhaksi tunsin itseni, kun oma kummilapsi pääsi ripille. Omasta rippikoulusta kun tuntuisi olevan ihan hetki vasta aikaa.....nyyh...

Tässä muutama kuva sieltä rippiksistä.

1794276.jpg

1794279.jpg

No eilen olen tässä omalla pihalla taivastellut kahta vähän kajahtanutta kuovia. Tunkevat pihalle, ihan ikkunan alle koukkimaan nurmikolta jotain. Enpä ole ennen tuollaisia kuoveja nähnyt. Yleensä niitä näkee vain alkukeväällä, kun huutelevat pelloilla.

1794285.jpg

Nappasin kuvan ikkunan läpi. Yritin kuvata myös avatusta ikkunasta, mutta juuri kun sain ikkunan auki varovasti, lensi joku lentokone juuri yli ja pelästytti linnut.

Ja tänään olen ollut sadonkorjuussa. Loput punaherukat tuli kerättyä, erä vattuja myöskin. Ja ekat pavut ja herneitä. Ja meidän pienen kirsikkapuun koko sato. Ihan kokonainen litra tuli.

1794270.jpg

Olkaapa hyvät!

Otin mehukattilastakin kuvan, mutta se katosi jonnekkin...