Eilen sain niin hyvää palvelua paikallisen puhelinyhtiön häiriöilmoituspuolelta. Vanhempi mies neuvoi puhelimitse mitä teen ja näin ollen netti taas toimii. Kyllä se vaan on niin että vanhassa vara parempi. En kyllä enää kysy miltään "pojankoltiaisilta" yhtään mitään.

No täällä siis on lomat loppu ja työsarka taas aloitettu. Vipinää ja vilskettä vaan on ollutkin. Mutta vielä lomatunnelmia. Viime torstaina oltiin siskon ja kummipojan kanssa Zoolandiassa, mikä kyllä oli aikamoinen pettymys. Mutta kummipojalla oli hauskaa.

1737368.jpg

Uskaltautui ekaa kertaa pallomereen, ja sitten oli siellä jumissa eikä osannut tulla pois. No nähtiin me niitä eläimiäkin. Tai kai se oli pakko kun 3 tuntia siellä viivyttiin. Tässä emu.

1737372.jpg

No perjantaina oli siskon kanssa yhden yhteisen ystävämme luona laulamassa karaokea, ja nauttimassa siideriä ym. Ja sitten ihan baarissa asti lauleskelemassa. Lauantai-illalla oltiin kummitytön isosiskon 3-vuotissynttäreillä. Ja sunnuntai meni näissä merkeissä.

1737377.jpg

Oltiin isännän siskon toiseksi vanhimman pojan rippijuhlissa. Eli viihteellä on mennyt koko loppu loma. Ja voin kertoa että paluu arkeen oli aika ankea.

Eilen olin kyllä reipas ja tein yhden pöydällä lojuneen ompelutyön valmiiksi. Toinen siellä ompelukurssilla tekemistäni paidoista oli ilman kauluskaitaletta ja huristelinpa sen paikalleen. Ja tänään oli paita jo töissä päällä. Ja nyt jo pyykissä kun sen jo likastinkin. Jos ne capritkin saisi valmiiksi ennen syksyä. =)

Ja on täällä säilöttykkin. Maanantai-iltana hillosin vadelmia, jotka isäntä oli omin pikku kätösin minulle metsästä hakenut. Ja eilen hillosin punaisia viinimarjoja litran verran. Ja pakastin oman puutarhan mansikoita ja vadelmia. Sama homma olisi vielä tänään edessä.

Tässä vielä ruusu kaikille lukijoille.

1737381.jpg