Pakko tulla päivittämään, kun ei sitä näköjään kukaan mun puolesta tee. Flunssa on ollutta ja mennyttä. Lomallakin ollaan oltu yli viikko ja töitä painettu jo viikko loman jälkeen.

Lomalla iski ompeluvimma. Tuli tehtyä keskeneräisiä ompeluksia valmiiksi, sekä lyhennettyä neljät housut. Ja kävin ostamassa lisää kangasta että saan ommella lisää. Toppeja, tunikoita, kesähametunika..... Kaavat on jo piirrettynä, osa leikattuna kankaastakin jo... Ai niin tein lomalla itselleni ihanan liehuvahelmaisen hamosen...saumurilla nanson trikoosta. Kaikki kaavat ovat Ottobre- lehdestä, Ne on sellasia simppeleitä ja mun tyylisiä vaatteita. Ei turhaa kikkailua.

Puikotkin on heilunut. Yhdet lastensukat valmistui flunssan aikana, ja Turun kässämessuilta ostin lankaa liiviä varten ja ohjeenkin löysin Novitan lehdestä vuodelta papu. Ja sitäkin on tullut suihkittua jonnin matkaa.

Oltiin lomalla Tallinnassa, ja löydettiin ihania puisia nappeja ja helmiä, mm. rannekoru. Ja nyt isännän verstaassa on suihikinut. Nappeja ja helmiä tulee ihan  solkenaan. On isäntä nikkaroinut myös puisia leluja, mm. kaivinkoneita, pyöräkuormaajan, lavetin. On taas joulumyyjäisiin tavaraa.

Torstaisen "Sillä siisti"- ohjelman jälkeen iski kaamea siivousvimma, eilinen päivä meni ikkunoita pesten ja muutenkin siivoten. Mulle on iskenyt joku "heitä pois turhat tavarat"- kausi. Ahistaa kaikki krääsä ja ylimääräinen roina.

Nyt tarttis suunnata pihalle hakemaan koivunoksia verannan ikkunoille ja väkästää pikapikaa joku kranssi tms oveen. Pihahommatkin jo kovasti kutsuu, mutta pakko malttaa vielä hetki, on niin vetinen nurmikko vielä, tulee pahoja jälkiä jos sinne mennee tallustamaan.

Iltapäivälle paistetaan makkaraa Takametsä nuotiolla ystäväperheen kanssa. Ihanaa!

Kevät on aika ihanaa aikaa, aurinko paistaa, linnut laulaa ja joka päivä luonnossa tapahtuu jotain uutta ja ihmeellistä.

Aurinkoista palmusunnuntaita kaikille!! Hymy